topbanner=nyheder.jpg;

 

DBU Tour dribler forbi Horsens

30.04.2018

 

VM-kampe på storskærm, VM i Straffe og Fodboldens dag er blot nogle af de aktiviteter, der er på programmet, når DBU Tour kommer til Horsens den 22. og 23. juni.

Sidder den altid følt i hjørnet, lukker du bare øjnene og hamrer den i nettet eller er du typen, der laver ”Panenka’, når du sparker fra 11-meter-pletten? Der er mange måder at sparke straffespark på, og nu har du og dit hold mulighed for at tilmelde jer til VM i disciplinen.

VM i Straffe foregår den 22. juni og er for alle over 18 år. Du deltager ved at stille med et hold på fem spillere, hvoraf én af spillerne også står på mål. Reglerne er simple: det gælder om at sparke bolden i kassen fra straffesparkspletten. Alle semifinalister fra turneringen i Horsens går videre til finalestævnet, som spilles i København den 15. juli.

Den 23. juni er det så Fodboldens dag, som er på programmet. Det er første gang, at Fodboldens dag er en del af DBU Tour. Til Fodboldens dag vil der være fokus på sjov, leg og fede aktiviteter. Der vil være spændende konkurrencer som for eksempel en stor FIFA 18-konkurrence, hvor der selvfølgelig er fede præmier til de digitale fodboldstjerner, og så følger vi tæt med i, hvordan verdensstjernerne præsterer til VM. Der vil nemlig løbende blive vist kampe på storskærm.

Det er kun VM i straffe, som kræver tilmelding inden dagen, Fodboldens dag og alle de andre sjove fodboldaktiviteter med fede præmier for alle og landskamp på storskærm, kan man frit møde op til. Du kan blandt andet prøve kræfter med Carlsbergs Goal Shot konkurrence, FIFA 18 turnering på PS4, driblebane, speed cage, turnering i Panna-fodbold, Freestyle Show, Crossbar Challenge og meget mere.

Få early bird rabat

Tilmeld dit hold til VM i straffe på dbu.dk/dbutour. De første hold, som tilmelder sig, sparer 150 kroner. Det vil sige, at det kun koster 250 kr. for et hold. Når early bird-kampagnen er færdig koster det 400 kroner for et hold. 

Program:

Søndergade den 22. juni kl. 16-21: VM i Straffe 

Søndergade den 23. juni kl. 10-15: Fodboldens dag

Kontakt:
Eventkoordinator: Mads Damgaard, mada@dbu.dk, 21 91 85 63