topbanner=nyheder.jpg;

 

Skydesportens Dag 2018

21.09.2018

 

Lørdag den 13. oktober fra kl. 10 til kl. 15.00 inviterer Horsens Skyttekreds, Krudthusvej 16, 8700 Horsens, alle interesserede til Skydesportens Dag. Alle kan være med uanset alder og fysik. Børnefamilier og bedsteforældre er også velkommen.

Vi vil gerne vise, at skydning er en spændende idræt, og en idræt som hele familien kan samles om, også på tværs af generationer.  Klubben er klar til at tage imod dig (og din familie). På skydebanen vil vore instruktører lærer og hjælpe dig med at skyde.

Du kan prøve at skyde med riffel eller pistol, opleve fællesskabet i klubben og bliv klogere på, om skydesport er noget for dig.  

 

Skydning giver ro, koncentration og spænding.

Ser du mange actionfilm eller spiller skydespil, kan du få idéen om, at skydning bare handler om at "plaffe" - og at det er farligt. Et par timer på skydebanen til Skydesportens Dag vil vise, at skydning er meget andet end det - det er en seriøs sport, hvor træning hele tiden kan gøre dig bedre. 

Skydning er ikke en fysisk sport, men den kan noget mentalt, for i skydning skal du koncentrere dig og holde fokus.  

Det er gratis at deltage, og tilmelding er ikke nødvendig. Du møder blot op på dagen. Er du 15 år eller derover, og gerne vil prøve at skyde, skal du huske at medbringe billede-id eller sygesikringsbevis og et andet id-kort.

DGI Skydning står i samarbejde med skytteforeninger over hele landet står bag Skydesportens Dag.

 

For yderligere oplysninger:

Kontaktperson: Jan Pedersen, Mobil 20104641, E-mail: horsens-skyttekreds@horsens-skyttekreds.dk eller se Horsens Skyttekreds hjemmeside http://www.horsens-skyttekreds.dk