Gå videre til hovedindhold

topbanner=nyheder.jpg;

 

Kender du en frivillig, der er Håndboldens Hverdagshelt?

22.10.2019

 

Hver dag bruger tusindevis af frivillige timer i og omkring de danske håndboldhaller på alt lige fra træning, tøjvask, kørsel og madlavning til registrering, administration og alt det midt imellem. Den store indsats, som de frivillige lægger i håndboldens navn, har AutoPartner sammen med Dansk Håndbold Forbund besluttet sig for at hylde med en ny pris.

”De frivillige er hjulene, der får maskinen til at køre i dansk håndbold. Derfor er den her pris en hyldest til de frivillige og en anerkendelse af deres store indsats. Og selvom der jo kun er én, der kan vinde hovedpræmien, så kan og skal prisen være med til at sætte fokus på det helt uvurderlige arbejde, som de frivillige bidrager med i og omkring de danske håndboldhaller,” siger Morten Stig Christensen, der er generalsekretær i Dansk Håndbold Forbund.

Foruden hovedpræmien på 20.000 kroner, hvoraf halvdelen går til den frivillige selv og den anden halvdel skal bruges i den frivilliges klub, vinder 2.-5. pladsen et gavekort på en middag til en værdi af 2.500 kr.

Indstil din hverdagshelt
Indstillingsperioden åbner d. 21. oktober og løber frem til d. 20. november. I den periode kan du gå ind på indstillingssiden og indstille den person, du synes skal vinde prisen som Håndboldens Hverdagshelt. Du kan indstille din helt skriftligt eller via et videoindslag. Og husk: Ingen heltegerning er for lille eller stor til prisen.

Når indstillingsperioden udløber, vil en jury votere. I juryen sidder Dansk Håndbold Forbunds generalsekretær Morten Stig Christensen, den tidligere landsholdsspiller Janne Kolling, marketingchef hos AutoPartner Sanne Fredsøe og formanden for Dansk Håndbold Forbunds bredde- og udviklingsudvalg og bestyrelsesmedlem Betina Lyng Bjerre. De udvælger først fem blandt de indstillede, og derefter finder de en vinder blandt de fem. Vinderen får besked på Håndboldens Dag d. 11. januar.

Fra Dansk Håndbold Forbunds hjemmeside.

Bevæg dig for livet

I Horsens arbejder vi for at få flere bevægelsesaktive borgere, som en del af visionen 'Bevæg dig for livet'. Hvis du vil være aktiv eller bidrage til at få flere aktive borgere, så læs mere her.

Læs mere

Eliteidræt

Horsens er Team Danmark elitekommune. Læs mere om mulighederne for at kombinere skole og uddannelse fra 7. klasse til slutningen af din ungdomsuddannelse.

Læs mere

Nyheder

 

Rådhustorvet 4

8700 Horsens

 

Telefon: 76 29 29 29

fritid@horsens.dk

 

CVR. 29 18 98 89

 

Åbnings og telefontider

Mandag - onsdag kl. 10.00 - 15.00

Torsdag kl. 10.00 - 17.00

Fredag kl. 10.00 - 13.00

Kontakt

 

Helle Fisker

Administrativ medarbejder

76 29 23 05 / hfi@horsens.dk

 

Hanne Skallebæk

Administrativ medarbejder

76 29 23 14 / haska@horsens.dk

 

Henrik Koch

Fritidskonsulent

76 29 23 18 / hkra@horsens.dk

 

Casper Due Fogt

Projektleder: Bevæg dig for livet

76 29 23 30 / cdf@horsens.dk

 

Søren Jochumsen

Eliteidrætskonsulent

76 29 23 06 / sojoc@horsens.dk