topbanner=nyheder.jpg;

 

Søg midler til foreningens teenagepiger

17.08.2022
Pulje åbner igen for ansøgninger til de populære DIF og Always Sports Camp.

”Det har simpelthen været den bedste camp. De deltagende piger har haft de to bedste dage. Ikke nok med, at de fik dyrket motion, så var der også tid til hygge og samvær.”

Sådan lyder det i en evaluering fra en foreningsleder i af de mange idrætsforeninger, der allerede har modtaget støtte til at afholde en camp for klubbens teenagepiger. I år har 122 idrætsforeninger lige fra badminton- til rideklubber modtaget økonomisk støtte til at afholde en camp for klubbens unge piger, og nu er der mulighed for, at endnu flere piger kan komme på en DIF og Always Sports Camp.

Ønsker I også at give pigerne i jeres idrætsforening en god oplevelse? Så søg penge fra puljen DIF og Always’ fælles pulje til en sportscamp for unge piger. En DIF og Always Sports Camp har til formål at motivere endnu flere piger til at være aktive i foreningsidrætten. Campen er for klubbens piger i alderen 12-15 år uanset niveau i den pågældende idrætsgren. .

Baggrunden for initiativet er, at mange piger ofte forlader foreningsidrætten, når de når teenageårene, og de kan være svære at motivere til at blive i foreningsidrætten. En DIF og Always Sports Camp kan være med til at styrke sammenholdet og motivationen i aldersgruppen.

Puljen åbner igen for ansøgninger den 15. august 2022. Læs mere og søg om om støtte her.

CAMPEN GIVER MULIGHED FOR:

  • at styrke det sociale fællesskab for klubben teenagepiger
  • at pigerne (gen)opdager, hvor værdifuldt, det er for dem at være en del af fællesskabet i foreningen
  • at invitere nye piger indenfor, i en forening opleve fællesskabet og afprøve idrætten. De piger, der allerede er aktive på holdet, kan invitere veninder med til campen 
  • at skabe netværk mellem piger fra andre foreninger, så pigerne har flere muligheder for at fortsætte med at dyrke idræt, hvis deres eget hold smuldrer på grund af efterskoleophold, skader m.v.