topbanner=nyheder.jpg;

 

Foreningernes Dag

30.08.2022

Hvad og hvorfor

Foreningernes Dag er muligheden for igen at vise foreningerne og aftenskolers aktiviteter og fællesskab frem ovenpå en periode med nedlukninger og andre udfordringer.
Bytorv Horsens danner i år rammen for arrangementet, og de er klar på at hjælpe med at vise fritids- og foreningstilbuddene frem på bedste vis.

Hvordan

Alle tilmeldte foreninger og aftenskoler vil få et område enten inde i Bytorv Horsens eller udenfor i deres gård. Her kan I fx opsætte en stand, give de besøgende mulighed for at prøve jeres aktiviteter eller måske en opvisning. Mulighederne er mange, så tag gerne en snak med Bytorv Horsens om, hvad I kunne tænke jer og om det er muligt (kontaktoplysninger nederst).

Hvornår og hvor

Foreningernes Dag afvikles lørdag d. 17. september 2022 i tidsrummet 10.00-14.00.
Det foregår i Bytorv Horsens, Søndergade 14, 8700 Horsens.

Hvor meget

Det er gratis for foreninger og aftenskoler i Horsens Kommune at deltage i Foreningernes Dag. I skal dog selv sørge for materialer til stande mv.

Praktik

Ved tilmelding skal I an give om I har behov for strøm, ligesom I vil få mulighed for at beskrive jeres tanker omkring jeres stand eller aktivitet (der stilles som udgangspunkt et areal på 2x2 m. til rådighed for stande). Deltagende foreninger vil senest 1 uge før arrangementet modtage et brev med praktiske oplysninger i forhold til opstilling mv. I skal selv medbringe rekvisitter og andet som I har brug for på dagen til at lave jeres stand. Markedsføring af dagen varetages af Bytorv Horsens og Fritidsafdelingen.

Tilmelding

Tilmelding sker via Fritidsportalen senest d. 4. september 2022.
Direkte link: http://fritid.horsens.dk/side.asp?wkid=9980&side=55

Der er maksimalt plads til 20 stande, så tilmelding er efter først til mølle-princippet.
I er først tilmeldt, når I har modtaget en bekræftelse fra Fritidsafdelingen.

Kontaktpersoner

Praktiske spørgsmål angående arrangementet stilles til Bytorv Horsens
Søren Riis, eventkoordinator, sr@bytorvhorsens.dk, tlf. 2144 7886

Spørgsmål angående tilmeldingsproceduren stilles til Fritidsafdelingen Horsens Kommune
Helle Fisker, fritidskonsulent, fritid@horsens.dk, tlf. 7629 2305