topbanner=nyheder.jpg;

 

En vellykket Idrætspris

31.01.2017

Som altid var der en rigtig god stemning, og forhallen på Rådhuset var fyldt til bristepunktet af forventningsfulde glade deltagere og tilskuere.

Tommy Poulsen fra Horsens Folkeblad sørgede, med sin sædvanlige energi og humor, for en god præsentation, ledsaget af kyndig baggrundsviden. 

Som noget nyt var der, umiddelbart efter prisoverrækkelserne, aktiviteter i foredragssalen, hvor en håndfuld foreninger havde en lille stand til udbredelse af information om foreningen. Det er vist første gang der er spillet golf, badminton og amerikansk fodbold i foredragssalen.

Efter begge overrækkelser stod kommunen for et let traktement. Som lidt af en satsning, var de røde pølser i år erstattet af lækre sandwich. Der blev imidlertid ingen ramaskrig over dette indgreb i traditionerne, og alt i alt kunne kommunen vinge endnu en idrætspris af med en glad smiley, og vi kan helt sikkert forvente, at de gode præstationer gennem 2017 også vil honoreres på behørig vis.

Louise Thorup havde i år skabt årets pris. Louise går på Visuelt Gymnasium på Billedskolen i Horsens. Visuelt Gymnasium er en tillægsgren til den almindelige gymnasieuddannelse. De sidste par år har Billedskolen sat omkring 15 elever på opgaven hver for sig at komme med deres version og forslag til Idrætsprisen. Louise har faktisk også været med tre gange, og i år blev så lykkens gang, hvor et enigt udvalg i Kulturafdelingen valgte netop Louises bidrag. Som Louise fortalte Tommy og publikum, var hendes mening med illustrationen at lave en universel fremstilling af idrætten, således at ingen idrætsgren blev sat i fokus. Det lykkedes til fulde, og ca. 260 prismodtagere kan i år pryde væggen med Louises flotte værk. 

Publikum var mødt talstærkt op, og alle stole og lidt til var taget i brug.