topbanner=nyheder.jpg;

 

Gratis kursus i fundraising 12. september 2019

31.07.2019

Alle foreninger i Horsens Kommune kan nu gratis få adgang til Fonde.dk. I den anledning inviterer Horsens Kommune i samarbejde med Fonde.dk og Fundraiseren foreningslivet i Horsens Kommune til en aften med fokus på, hvordan du skaffer penge til dit projekt. Kurset henvender sig til både den erfarne fundraiser og til dig, der er helt ny på området.

Konsulentfirmaet Fundraiseren, som har 10 års erfaring med fundraising til foreningslivet, vil guide jer gennem aftenen, hvor formålet er, at I bliver bedre til at skaffe eksterne midler til jeres projekter.

Grundlæggende handler det om, hvad der er en god ansøgning, og hvad der definerer et godt og støtteværdigt projekt. Der er fokus på relevante cases og de mest oplagte støttemuligheder vil desuden blive gennemgået. Derudover vil det være muligt at få konkret sparring på dit projekt og desuden får du lært at bruge online-værktøjet Fonde.dk.

Kursusindhold: 
- Generel introduktion til fundraising
- Hvad er et støtteværdigt projekt og hvad er en god ansøgning?
- Ansøgningsteknik Introduktion til fonde.dk
- Relevante støtteordninger til jeres projekt
- Sparring og rådgivning på deltagernes egne projekter
 
Tid og sted:
Kurset finder sted torsdag den 12. september 2019 kl. 17.00-20.00, inklusiv en sandwichpause i Vestbyens Beboerhus (Vestergade 7B, 8700 Horsens).

Det er gratis at deltage i kurset. Hver forening kan tilmelde op til 2 personer.

Tilmelding sker efter ”først til mølle princippet” og senest mandag den 9. september til borgerkonsulent Jesper Nielsen i Sund By på email jesper.nielsen@horsens.dk

Mere information kan fås hos borger-, forenings- og frivillighedskonsulent Jesper Nielsen på tlf. 76 29 36 75 eller hos fritidskonsulent Henrik Koch Rasmussen på tlf. 76 29 23 18.