Gå videre til hovedindhold

topbanner=nyheder.jpg;

 

En vellykket Idrætspris

31.01.2017

Som altid var der en rigtig god stemning, og forhallen på Rådhuset var fyldt til bristepunktet af forventningsfulde glade deltagere og tilskuere.

Tommy Poulsen fra Horsens Folkeblad sørgede, med sin sædvanlige energi og humor, for en god præsentation, ledsaget af kyndig baggrundsviden. 

Som noget nyt var der, umiddelbart efter prisoverrækkelserne, aktiviteter i foredragssalen, hvor en håndfuld foreninger havde en lille stand til udbredelse af information om foreningen. Det er vist første gang der er spillet golf, badminton og amerikansk fodbold i foredragssalen.

Efter begge overrækkelser stod kommunen for et let traktement. Som lidt af en satsning, var de røde pølser i år erstattet af lækre sandwich. Der blev imidlertid ingen ramaskrig over dette indgreb i traditionerne, og alt i alt kunne kommunen vinge endnu en idrætspris af med en glad smiley, og vi kan helt sikkert forvente, at de gode præstationer gennem 2017 også vil honoreres på behørig vis.

Louise Thorup havde i år skabt årets pris. Louise går på Visuelt Gymnasium på Billedskolen i Horsens. Visuelt Gymnasium er en tillægsgren til den almindelige gymnasieuddannelse. De sidste par år har Billedskolen sat omkring 15 elever på opgaven hver for sig at komme med deres version og forslag til Idrætsprisen. Louise har faktisk også været med tre gange, og i år blev så lykkens gang, hvor et enigt udvalg i Kulturafdelingen valgte netop Louises bidrag. Som Louise fortalte Tommy og publikum, var hendes mening med illustrationen at lave en universel fremstilling af idrætten, således at ingen idrætsgren blev sat i fokus. Det lykkedes til fulde, og ca. 260 prismodtagere kan i år pryde væggen med Louises flotte værk. 

Publikum var mødt talstærkt op, og alle stole og lidt til var taget i brug.

Bevæg dig for livet

I Horsens arbejder vi for at få flere bevægelsesaktive borgere, som en del af visionen 'Bevæg dig for livet'. Hvis du vil være aktiv eller bidrage til at få flere aktive borgere, så læs mere her.

Læs mere

Eliteidræt

Horsens er Team Danmark elitekommune. Læs mere om mulighederne for at kombinere skole og uddannelse fra 7. klasse til slutningen af din ungdomsuddannelse.

Læs mere

Nyheder

 

Rådhustorvet 4

8700 Horsens

 

Telefon: 76 29 29 29

fritid@horsens.dk

 

CVR. 29 18 98 89

 

Åbnings og telefontider

Mandag - onsdag kl. 10.00 - 15.00

Torsdag kl. 10.00 - 17.00

Fredag kl. 10.00 - 13.00

Kontakt

 

Helle Fisker

Administrativ medarbejder

76 29 23 05 / hfi@horsens.dk

 

Hanne Skallebæk

Administrativ medarbejder

76 29 23 14 / haska@horsens.dk

 

Henrik Koch

Fritidskonsulent

76 29 23 18 / hkra@horsens.dk

 

Casper Due Fogt

Projektleder: Bevæg dig for livet

76 29 23 30 / cdf@horsens.dk

 

Søren Jochumsen

Eliteidrætskonsulent

76 29 23 06 / sojoc@horsens.dk