topbanner=nyheder.jpg;

 

Sports and Spare Time på Søndergade 4. juni

01.06.2016
Der er en farverig oplevelsesdag i vente, når stribevis af kommunens foreninger viser frem, hvad de kan tilbyde. Aktivitetsdagen understøtter dermed Horsens Kommunes idrætspolitik, der har flere aktive borgere som mål gennem bedre samarbejde på tværs af uddannnelser og foreningslivet.

Flere danseskoler vil give danseopvisning i dans lige fra zumba til standarddans. Du kan opleve spil på en speciel mobil squashbane. Der vil være en airtrackbane (en 17 meter lang oppustelig gymnastik-springbane) til springgymnastik m.m.  Er du til den fri luft kunne orienteringsløb måske være sagen, og er du til benzin, vil der være 4 styk fuldblods rallybiler hvor kørerne vil fortælle om livet i overhalingsbanen. Der vil være karateopvisning, spejderaktiviteter, bowling på Wii og håndarbejde i træ.  På torvet ved Vor Frelsers Kirke vil Horsens Kommune opsætte en kunstgræsbane på 200 kvadratmeter til fodbold m.m. Ud over de klubber og foreninger der deltager, vil der være information om mange flere spændende tilbud.

Arrangørerne opfordrer til at man griber denne unikke chance til at få inspiration og overblik over det lokale fritidsliv - og hvis det fanger, er klubberne mere end klar til at tage imod nye medlemmer.

Samtidig introducerer Horsens Kommune en ny forenings-webportal, som bliver en bred guide for kommunens samlede tilbud inden for fritidsaktiviteter i klubber og foreninger. Du kan fra 4. juni finde den på www.fritid.horsens.dk

Mød op til ”Sports & Sparetime, lørdag den 4. juni kl. 10 til 15 på Søndergade i Horsens.

Deltagere: 
Horsens Firma- og Familie Idræt, Sundhedsteamet Kurser og Projekter, moves4you.dk, Karen Jeppe Gruppe, Ibena Koret, FOF Horsens Hedensted Vejle, Horsens Orienteringsklub, Kom og dans Horsens, FDF Horsens 2, Horsens Squash Klub, TC-Dance Studio – Horsens Sportsdanserforening, Dagnæs if, Horsens Automobil og Motor Klub.