topbanner=nyheder.jpg;

 

Sport Horsens' Juniorsport nomineret til Danskernes Idrætspris

24.10.2017

 

Danskernes Idrætspris - præsenteret af e-Boks i samarbejde med DIF og DR P4 – er prisen, der fokuserer på foreningsidrætten i Danmark. Prisen gives til det projekt, aktivitet eller initiativ der på inspirerende vis, er med til at styrke, udvikle eller nytænke foreningsidrætten i Danmark. Vinderen modtager Danskernes Idrætspris ved DR’s show, SPORT 2017, lørdag 6. januar 2018 i Boxen i Herning. Det vindende projekt modtager ud over æren 100.000 kr., der skal bruges til at styrke initiativet yderligere.

Sport Horsens' initiativ Juniorsport er nomineret i P4 Østjyllands område, og nu kan alle stemme på det projekt de synes bedst om.

Sport Horsens - JuniorSport er et tilbud, til børn om at prøve 6 forskellige sportsgrene i en periode på 6 uger. Børnene skal have en prøvetime i hver af de 6 sportsgrene. De skal se foreningerne og prøver kræfter med sporten. Sideløbende med at børnene får et indblik i de forskellige sportsgrene, så får forældrene ligeledes et indblik i hvad det vil sige at gå til disse sportsgrene. Her kan de løbende høre mere om foreningen, hvilket udstyr der kræves, træning, priser, konkurrencer, aftale om evt. prøveperiode mm.,

I foråret var det for 1.-2. klasses børn, i 2 områder i Horsens, og de idrætter man bl.a. kunne prøve var Golf, Håndbold, Klatring, badminton, Ridning og Judo. Her i efteråret er det udvidet, så det er i 4 områder i Horsens, for 1.-2. klasses børn, og 3 områder for 4.-5. klasses børn, der er blads til 24 børn pr. hold. Og der er tilføjet nogle nye idrætter.

Læs mere og stem her