topbanner=nyheder.jpg;

 

Junior Sport fra Sport Horsens

27.08.2018

 

Sport Horsens - Junior Sport!

Hvad er Sport Horsens - Junior Sport?
Sport Horsens - Junior Sport er et tilbud, til børn om at prøve 6 forskellige sportsgrene i en periode på 6 uger.

Hvordan?
Børnene får en prøvetime i hver af de 6 sportsgrene. De skal se klubberne og prøver kræfter med sporten. Sideløbende med at børnene får et indblik i de forskellige sportsgrene, så får forældrene ligeledes et indblik i hvad det vil sige at gå til disse sportsgrene. Her kan de løbende høre mere om klubben, hvilket udstyr der kræves, træning, priser, konkurrencer, aftale om evt. prøveperiode mm.

Hvem?
Tilbuddet henvender sig til børn i 1. og 2. klasse på Dagnæs, Højvang, Bankager og Østerhåbskole.
Søskende i klasser lige over/lige under er også velkomne.

Hvornår?
Det vil være optimalt at kunne sige, ”onsdage fra 17-18”, MEN da klubberne har tildelt faste haltider, bliver vi nødt til at være fleksible mht. til dag og tidspunkt. Løbende info findes på hjemmesiden www.sporthorsens.dk, samt på Sport Horsens Facebook side.

Hvad skal vi prøve?
Intro time: Vi mødes og snakker om, hvad vi skal lave de kommende 6 uger. Børnene får en log-bog, en drikkedunk, en kuglepen og en t-shirt med navn, som de skal have med til de kommende træninger. De 6 sportsgrene der skal prøves kræfter med er:
1. Golf
2. E-sport
3. Klatring
4. Gymnastik
5. Badminton
6. Volleyball
Vi besøger de enkelte klubber 1 gang undervejs i dette forløb, så I kommer rundt til dem alle.
Afslutning: Vi runder forløbet af og snakker om, hvad børnene måske kunne tænke sig, at gå til fremadrettet. Der udleveres diplomer og vi fejrer, at børnene er blevet 6-kæmpere.

Hvad koster det?
Det koster kr. 150,- (+ gebyr fra place2Book) at være med. Med i prisen følger en t-shirt med navn, en drikkedunk, en kuglepen, en log-bog, et diplom og 6 sports event eftermiddage. Og selvfølgelig grin, sjov og udfordringer.
Tilmelding: Der er plads til 24 børn på holdet og pladserne tildeles efter først til mølle. Billet kan købes fra onsdag den 29. august kl. 19.30 - klik her for at gå til billetbestilling.