topbanner=nyheder.jpg;

 

Åbent værksted på Hovedbiblioteket

31.08.2020

Mandag den 31. august slår Horsens kommunes biblioteker dørene op for noget nyt: Åbent værksted.
 
Åbent værksted byder på muligheden for et sted at sidde sammen med andre imens man arbejder på sin hobby. Konceptet er simpelt; man tager sit hobbyprojekt under armen og møder blot op i værksted på Hovedbiblioteket i Horsens, hvor man kan mødes med ligesindede, der arbejder på deres projekter.

”Vi håber at Åbent værksted bliver et sted hvor man kan komme hen og dele sin begejstring for det man sidder og pusler med derhjemme”, udtaler Jonas Sandager, der er tovholder for projektet, og fortsætter: ”Det er ikke så afgørende hvilket hobbyprojekt, det er man kommer med. Jeg tror at netop det, at vi kommer med forskellige baggrunde gør at vi kan lære rigtig meget af hinanden og have nogle hyggelige aftener på tværs af hobbyer”.

Som en naturlig forlængelse af at sidde sammen, er det også håbet at Åbent værksted vil blive et sted der er drevet af nysgerrighed og et fællesskab hvor man både deler ud af sin egen viden og lytter til andres erfaringer.

”Jeg tror at mange sidder derhjemme og arbejder på nogle rigtig spændende og ikke mindst nørdede projekter”, siger Jonas med et stort smil, ”men jeg tror også at der er mange der godt, et eller andet sted, kunne savne at have et socialt netværk omkring deres hobby. Man kan kalde det en form for kontorfællesskab for hobbyprojekter.”

Har du spørgsmål eller gode ideer til Åbent værksted, kan du tage kontakt til Jonas Sandager på jsbm@horsens.dk eller møde op på Hovedbiblioteket i Horsens mandage i lige uger mellem 17 og 21.

Læs mere om Åbent værksted på www.horsensbibliotek.dk/aabentvaerksted