topbanner=nyheder.jpg;

 

Skal din forening præsenteres ved Sports & Sparetimes?

09.05.2017

 

Hvad:

Igen i år afholdes Sports & Spare time på Søndergade i Horsens, og alle foreninger/klubber i Horsens Kommune er inviteret til at deltage og vise hvad de har at byde på.

Hvorfor:

Det bliver en dag i foreningernes tegn. Formålet med dagen er at give foreninger/klubber en platform for at vise alle borgere i Horsens den vifte af fritids- og foreningstilbud, der findes.

I Horsens er der desuden også mange udenlandske studerende, som i deres hverdag mangler en fritidsaktivitet, og som ønsker at engagere sig som medlem eller måske endda som frivillig – derfor er dagen også oplagt til at nå netop denne målgruppe.

Hvordan:

Som tilmeldt forening vil man få et område, hvor der kan opsættes en stand, laves en udstilling, en workshop eller en opvisning – mulighederne er mange.

Man skal selv medbringe borde, stole eller andet, hvis der er har brug for dette – derudover andre rekvisitter og en masse engagement.

Udover standene er der mulighed for at optræde, da Horsens Kommune på dagen stiller Kuben til rådighed med musikanlæg.

Hvornår:

Lørdag d. 2. september 2017 kl. 10.00-15.00

Hvor:

Søndergade i Horsens. Tilmeldte foreninger får hver tildelt en standplads eller område.

Hvor meget:

Det er gratis at deltage, dog skal foreninger/klubber selv medbringe rekvisitter og andet som man har brug for på dagen til at lave stande eller optræde. Horsens Kommune varetager markedsføringen, men det vil være fint hvis Sports & Sparetimes kan udbredes via foreningernes egne hjemmesider og sociale medier..

Hvem står bag:

Sports & Sparetime arrangeres af Kulturafdelingen i Horsens Kommune.

Er din forening eller klub interesseret, så tilmeld jer hos:

 Anders Helledi; Mail: anoh@horsens.dk - tlf.7629 2305

Tilmeldingsblanket kan fremsendes til foreningen. Tilmelding er først registreret, når tilmeldingsblanket er udfyldt og sendt til ovenstående

Sidste frist for tilmelding: Tirsdag d. 23. juni