topbanner=nyheder.jpg;

 

DIF og Always #LikeAGirl Camp

18.02.2019

 

DIF og Always #LikeAGirl Camp

DIF fortsætter i 2019 partnerskabet med Procter & Gamble, og åbner for en ny runde, hvor foreninger kan at søge penge til en DIF og Always #LikeAGirl Camp som giver pigerne en unik oplevelse med idrætten som omdrejningspunkt.

En DIF og Always #LikeAGirl Camp har til formål at motivere endnu flere piger til at være aktive i foreningsidrætten.

DIF og Always #LikeAGirl Camps giver foreningen mulighed for:

  1. at invitere nye piger indenfor, opleve fællesskabet og afprøve idrætten. De piger, der allerede er aktive på holdet inviterer veninder med til campen.
  2. at skabe netværk mellem piger fra andre foreninger, så pigerne har flere muligheder for at fortsætte med at dyrke idræt, hvis deres eget hold smuldrer på grund af efterskoleophold og skader. Foreningen kan gå sammen med andre foreninger om campen – også gerne andre idrætter.

Hvorfor DIF og #AlwaysLikeAGirl Camps?

Teenagepiger kan være svære at motivere til at blive i foreningsidrætten. De går efter gode karakterer i skolen og i det hele taget efter det perfekte liv. Idrætten er et frirum for pigerne hvor de kan de udfordre sig selv i trygge rammer og sammen med venner, som man har det sjovt sammen med.

Derfor skal du ansøge:

Flere piger i foreningen betyder flere glade og velfungerende piger, flere medlemmer, mere aktivitet og flere frivillige.

Foreningsidrætten er et sted hvor teenagepiger

  • har lov at fejle uden at få dårlige karakterer
  • har et frikvarter fra krav og forpligtelser i skole og på hjemmefronten
  • oplever sammenhold og bygger venskaber for livet
  • har det sjovt, lærer noget og opbygger selvtillid

Hvem kan ansøge og hvor meget?

Alle foreninger under DIF som har aktiviteter for piger i alderen 12-15 år

Hvornår, hvordan og hvor meget kan foreningen søge?

Der er åbent for ansøgninger fra 18. februar til 17. marts 2019. Klik her for ansøgning

Alle modtager svar senest den 20. marts 2019. Campen kan afholdes fra den 1.april 2019 og skal være afholdt den 31.12.2019

Der kan søges om op til 10.000 kr. som maksimum, hvis campen har en overnatning. For camps uden overnatning er maksimumbeløbet 6.000 kr.

Pengene må bruges til at dække forplejnings- og overnatningsudgifter samt andre småfornødenheder. Der gives ikke tilskud til rejser, stævnedeltagelse, honorar til trænere el.lign.

Det bevilgede beløb udbetales efter campen når der er indsendt en elektronisk evaluering (link til ansøgningsskema sendes til kontaktpersonen)