topbanner=nyheder.jpg;

 

VIL DU VÆRE MED TIL AT BEVÆGE FOLK?

02.09.2019

 

HVAD

Bevæg dig for livet - Horsens sætter fokus på lokale idrætsaktiviteter under European Week of Sport, som løber fra d. 23.-29. september 2019 . Derfor søger vi lokale samarbejdspartnere, som vil stå for bevægelsesaktiviteter i denne uge.

Ugens fokus er at samle borgere i forskellige lokalområder til en aktivitet med bevægelse, glæde og fællesskab - og derigennem sætte fokus på mulighederne lokalt i Horsens Kommune.

 

HVORDAN

For at være med skal du oprette dig selv eller din forening som MOVE Agent på European Week of Sports hjemmeside (https://europeanweekofsport.dk/).  På siden opretter du også din aktivitet med de nødvendige oplysninger og herefter vil din aktivitet fremgå af hjemmesiden som en officiel del af ugen.

Aktiviteterne kan arrangeres af alle, men skal tage udgangspunkt i en form for idræt eller motionsaktivitet. Der skal være fokus på fællesskab, og derfor skal aktiviteten være åben for alle fx børn, voksne eller børnefamilier.

 

MULIGHEDER FOR ØKONOMISK STØTTE

Bevæg dig for livet - Horsens og DGI Sydøstjylland støtter aktiviteterne med samlet 20.000 kr.

Som arrangør kan du søge om op til 4.000 kr. til gennemførsel af din aktivitet.

For at søge pengene skal du sende en kort beskrivelse af aktiviteten, og fortælle hvordan det ønskede tilskud vil bidrage til at tiltrække så mange som muligt fra dit lokalområde. Beskrivelsen sendes til cdf@horsens.dk, og der uddeles midler løbende, så send din ansøgning allerede i dag. Har du spørgsmål, kan du kontakte Casper Due Fogt på 24658775 eller cdf@horsens.dk.

 

Foto: VembyePhoto v/Birthe Vembye