topbanner=nyheder.jpg;

 

Kurs mod Nord - Mikkel og Den Hvide Verden

02.09.2019

 

Denne aften tager Mikkel os med ud på en rejse op langs Norges kyst, med kurs mod polarisen og øgruppen Svalbard.

I mange år har familien drømt om at sætte kursen mod nord. Efter års forberedelser med at klargøre deres nye ekspeditionsskib, Wallenberg, har de nu igen kastet fortøjningerne, og er taget ud på eventyr.

De har sat sig for at sejle så langt mod nord de kan. Derop hvor hvalerne i vintermørket kommer ind for at spise sig fede i sild, hvor efterårslavtrykkene viser tænder, og alle i familien bliver sat på prøve, når de skal dykke i iskoldt vand og lære at overleve i Finmarkens ekstreme kuldegrader.

Mikkel Beha vil tage os med på en rejse fra København og ud i vores storslåede nordiske natur, men også derop hvor klimaforandringerne ikke bare er ord i tykke rapporter, men barsk og synlig virkelighed, hvor stigende temperaturer får isen til at smelte og vejret bliver mere og mere ekstremt.

En aften med Mikkel Beha er både en rejse ind i eventyrets verden, men også en påmindelse til os alle, om at vi skal passe bedre på vores fælles klode.

Tilbring en aften i godt selskab med din gode veninde, mand, kusine, fætter mv. og hør den fantastiske fortælling om Mikkel og familiens tur ”mod Nord”, som vi har fulgt på TV2 programmet ”Kurs mod Nord” i løbet af foråret.

 

Tidspunkt: Tirsdag 19. november kl. 19.00-21.00

Sted: BGI Akademiet, Gramvej 3, 8783 Hornsyld

Arrangør: Horsens Håndboldklub

Pris (+ gebyr): 250,-

Læs mere og bestil billetter her