topbanner=nyheder.jpg;

 

Hyggefodbold for mænd med ”skavanker”

08.01.2019

 

Hyggefodboldholdet hører under Stensballe IK og er tænkt som et hold for mænd med ”skavanker”. Spillerne har så forskellige diagnoser som diabetes, prostatakræft, kunstige knæ og skuldre, blodprop og Parkinson, men alligevel er mændene aktive på fodboldbanen.

- Skavankerne, betyder, at vi måske er lidt langsommere end Messi, men vi har masser af gå-på-mod, og holdet er åbent for alle, fortæller initiativtager Bent Christensen.

Holdet spiller hver tirsdag kl. 16.30-17.30 på kunstgræsbanen ved Stensballehallen. Aldersfordelingen ligger pt. fra 52 til 81 år.

- ”Kravet” om at spillerne skal have en ”skavank” er vi villige til at løsne op på, men det skal være personer, der er indstillet på, at det er et lidt andet fodboldspil end normalt. Vi passer på hinanden og tacklinger, i hvert fald glidende tacklinger, er stort set ikke forekommende. Hvis en af os kommer ned at ligge, standser spillet for det meste, indtil vi har fået vedkommende på benene igen.

- Så er er du en mand med ”skavanker” der har lyst til fodboldhygge og motion, så få pakket tasken og mød op. Vi vil rigtig gerne være nogle flere om tirsdagen, så man er velkommen til at gøre andre opmærksom på holdet også.

Vil du være med, kan du bare møde op uden tilmelding. Ønskes yderligere oplysninger, kan Bent Christensen kontaktes på sms til 5196 2475 eller mail til b.chr@stofanet.dk.