topbanner=nyheder.jpg;

 

Move for Life til alle i Torsted og Brædstrup

30.10.2017

 

Det sociale er i højsædet, når der er Move For Life i Brædstruphallen 4. og 5. november. Her er den lokale håndboldklub vært for et døgn med masser af aktiviteter, som ikke nødvendigvis har noget med håndbold at gøre. Og det er helt bevidst, siger formanden for Brædstrup Håndboldklub Jonna Andersen:

-Selvfølgelig vil vi gerne promovere håndbold, men det sociale fællesskab er langt vigtigere. Mange af dem, der er involveret i håndbold som spillere eller forældre, er jo også involveret i andre idrætsgrene i byen, siger hun.

Der bliver dog lejlighed til at lege med den lille runde alligevel. Om lørdagen er der forskellige håndboldaktiviteter i pauserne af det øvrige program; f.eks. som fartmåling af dine skud og skudøvelser på den lokale Niklas Landin. Søndag formiddag – som begynder med gratis fælles morgenkaffe og rundstykker - er der ”totalhåndbold”, som spilles på små baner uden så firkantede regler som i rigtig håndbold, og Trille Trolle”, som er boldhygge for de allermindste.

I Torsted er der også fokus på at alle skal kunne være med. Det siger Gitte Anegaard, der er næstformand i Torsted IF og medarrangør. Derfor spænder tilbuddene vidt, og i samarbejde med bl.a. Østjysk Klatreklub kan deltagerne i Torsted både dyrke intens styrketræning, afprøve klatrevæggen, SMARTsport, danse zumba og spille kinball.

-Vi har prioriteret det sociale og det nære, så alle kan være med. I fjor fik vi en helt ny afdeling for senioridræt, som allerede har ca. 80 medlemmer, og de er første punkt på programmet, fortæller Gitte Anegaard.

Torsted IF står også for bl.a. zumba for voksne, familiefræs for børnefamilierne samt HIIT – det står for Høj Intensiv Interval Træning. Lørdag aften er der ”natminton”, og der bliver også mulighed for at prøve springgymnastik og yoga. Desuden kommer DGI Karavanen forbi med kinball og funballz. Endvidere serverer Torsted IF både kagebord, helstegt pattegris og morgenkaffe i løbet af de 24 timer, Move For Life har indtaget hallen, oplyser Gitte Anegaard.

Store Nørd, FIFA-turnering og Smart Sport

Begge haller får også besøg af Store Nørd fra DR, der kommer med et action fyldt live-show. Det sker kl. 14.00 i Brædstruphallen og kl. 18.00 i Torstedhallen.

Både i Brædstrup og i Torsted kan man også deltage i en FIFA-turnering lørdag d. 4. november. Deltagelse kræver ikke tilmelding og pladserne fordeles efter først-til-mølle-princippet. De indledende runder begynder i Brædstrup kl. 14.30 og i Torsted kl. 18.30. Herefter spilles finalen i Torsted kl. 21.30. I begge byer kan man også prøve kræfter med lasergame og SMART Sport, der er et udendørs strategispil, der kun kræver gode sko og en smartphone.

Det er gratis at deltage i hele arrangementet og man behøver ikke at være medlem af nogen klub eller forening.

Move for Life foregår også i både Egebjerg og Østbirk. Man kan se hele programmet for alle hallerne på fritid.horsens.dk.