topbanner=nyheder.jpg;

 

Nyt forum for Pigefodbold i Horsens Kommune

10.01.2023

Kære klubledere og pigetrænere 

Som en del af Horsens Kommunes samarbejdsaftale, Velfærdsalliancen, med DBU ønsker Horsens Kommune og DBU Jylland i samarbejde med de lokale fodboldklubber, at løfte pigefodbolden i Horsens og dermed skabe fede fodboldoplevelser for endnu flere piger. Derfor vil vi gerne samle alle klubledere og trænere med interesse for pigefodbold til Horsens Pigefodboldforum, som er en ny fælles platform for udvikling af pigefodbolden i Horsens. 

Første samling i Horsens Pigefodboldforum bliver torsdag d.26. januar 2023 kl.17.30-20.30 i Forum Horsens.

Denne aften lægges fokus på rekruttering og fastholdelse af pigespillere samt networking og sparring. Vi får bl.a. besøg af David Kiær Nielsen (Børneudviklingstræner i Galten FS og Fodboldfaglig rådgiver i DBU Jylland) som vil fortælle om deres succes med at rekruttere pigespillere i Galten FS. 

AFTENENS PROGRAM

Kl.17.30 - Velkomst
Kl.17.35 - Info om Velfærdsalliancen og hvordan den konkret kan bidrage til at løfte pigefodbolden i Horsens v. Kommunekonsulent Emil Ballisager (DBU Jylland) og Eliteidrætskonsulent Søren Jochumsen (Horsens Kommune)
Kl.17.45 - Oplæg v. David Kiær Nielsen omkring rekruttering af piger og børnefodbold
Kl.18.30 - Spisning
Kl.19.00 - Workshop omkring pigefodbold i Horsens v. Klubrådgiver Mark Russell (DBU Jylland)
Kl.20.30 - Afslutning


Vi håber, at ALLE trænere og ledere med interesse for pigefodbold vil møde op og sparke dette nye tiltag godt i gang, så vi sammen kan løfte pigefodbolden i de lokale klubber. 

Tilmeldingsfristen er søndag d.22. Januar, og der er ingen deltagerbegrænsning.

Vi glæder os til at se jer.

Klik her for at gå til tilmelding