topbanner=nyheder.jpg;

 

Gør noget godt for nærmiljøet og tjen samtidig penge til klubkassen

15.04.2020

Gør noget godt for nærmiljøet og tjen samtidig penge til klubkassen

Ren Natur er et selvstændigt koncept under ledelse af Hold Danmark Rent, - et koncept der binder kommuner, virksomheder og frivillige sammen i en bestræbelse på at skabe et endnu renere Danmark uden affald i naturen. Horsens Kommune er nu en del af dette fællesskab.

Ren Natur har til formål at skabe bevidstgørelse om henkastet affald, styrke sammenholdet lokalt og skabe glæde ved naturen. Dette sker igennem meningsfulde indsamlingsaktiviteter og en økonomisk indsprøjtning til foreningslivet.

Som lokalforening har I en særlig indflydelsesrig rolle i jeres kommune og nærområde. I styrker den sociale sammenhængskraft og dermed jeres lokalsamfund.

 

Sådan bliver I en del af Ren Natur

Det foregår således, at jeres forening, ved at bruge en formiddag eller en eftermiddag på at samle henkastet affald op på en dag i perioden maj – oktober 2020, vil modtage et sponsorat på 3000 kr. I bestemmer selv dag og tidspunkt, hvorimod ruterne er givet på forhånd. I vil få masser af frisk luft og godt samvær samtidigt med, at I bidrager til at skabe et renere og dermed tryggere nærmiljø.

Af Ren Naturs hjemmeside fremgår det, hvilke indsamlingsruter i Horsens Kommune, der er aktive i 2020. De findes her https://rennatur.org/horsens-kommune/

Ønsker I at komme i betragtning til en rute i 2020, så tilmeld jeres forening på hjemmesiden www.rennatur.org – tilmeldingen er åben og løber t.o.m. 27. april. Alle typer af foreninger er velkomne. Der er ruter både på land og i vand, så der er noget for enhver smag.

Til indsamlingsopgaven vil I modtage alt det udstyr, som I skal bruge til at samle affald op med - sikkerhedsveste, handsker, skraldeposer, snappere osv. Kommunen vil efterfølgende hente affaldet, som I har samlet.

Sponsoratet på de kr. 3000 kan bruges til aktiviteter, der styrker jeres forening. Det kan gå til udstyr, uddannelsesaktiviteter til jeres medlemmer, rejseudgifter osv. Den overordnede regel er, at sponsormidlerne skal bruges til foreningsfremmende formål.

Efter indsamlingen får I et afrapporteringsskema, som I skal udfylde for derigennem at fortælle om jeres dag. Dette danner ligeledes grundlag for den historie om jer, som vi skriver til vores hjemmeside www.rennatur.org , sammen med billeder eller film fra dagen. I vil ligeledes modtage en version til jeres egne sociale medier.

 

Vær med til at gøre en forskel

Vi håber, at Ren Natur er noget, som jeres forening vil være med i. Jeres deltagelse vil hjælpe os med at skabe et lokalt bæredygtigt koncept som både naturen og alle borgere kan få glæde af fremover.

Hvis I har nogle spørgsmål så kontakt os her kontakt@rennatur.org

 

Venlig hilsen
Hold Danmark Rent