topbanner=nyheder.jpg;

 

Opdateret information om haller og klubhuse i forbindelse med coronavirus

13.03.2020

På baggrund af regeringens nye udmeldinger om coronavirus lukker Horsens Kommune ned for alle foreningsaktiviteter i kommunale haller, gymnastiksale, skoler og klubhuse mm.

Fra kl. 15.00 i dag, torsdag den 12. marts vil der ikke længere være adgang for foreningsmedlemmerne med nøglebrikker i de kommunale lokaler. Har foreningen noget som skal hentes i de kommunale lokaler efter det tidspunkt (fx let fordærvelige fødevarer eller lignende), bedes I tage kontakt til Forum Horsens på 7629 2323. Forum vil bemande vagttelefonen i hele lukkeperioden. Der bliver sat information op på alle haller, klubhuse mm.

Beslutningen gælder indtil videre marts måned ud.

Det er regeringens og Horsens Kommunes anbefaling, at foreninger i private eller lejede lokaler også aflyser alle aktiviteter i frivillige foreninger og selvejende institutioner. Idrætten ved DIF og DGI samt spejderne har meldt ud, at alle deres aktiviteter aflyses.


Indberetning af  medlemstal og aktivitetstilskud

Der er deadline for indberetning af medlemstal og aktivitetstilskud i fritidsportalen 15. marts. Denne deadline flyttes til 1. april.

Medarbejderne i Fritidsafdelingen og Forum Horsens arbejder så vidt muligt hjemmefra de næste 2 uger, det er muligt at kontakte os, primært på mail.

Kontakt:
Fritidsafdelingen: fritid@horsens.dk, tlf. 76292305 / 76292318
Forum Horsens: forum@horsens.dk, tlf. 76292323

www.fritid.horsens.dk

Oplysningerne er sendt til foreningens e-boks og pr. mail til formænd i folkeoplysende foreninger 12. marts 2020.