<<- Tilbage til foreningslisten

topbanner=fodboldmaal2-1.jpg;

Dagnæs Håndboldklub

Kontakt oplysninger

Dagnæs Håndboldklub

Søndergårdsalle 24

8700  Horsens

CVR: 33817398

 

Kontaktpersoner

 

Beskrivelse

 

Historien

Dagnæs Håndboldklub i daglig tale Dagnæs HK blev startet i 2011, af en flok gamle spillere, som gerne ville ses igen, og spille noget hygge håndbold.

Herrehåndbolden havde i en længere periode haft det svært i Horsens, og derfor blev projektet også til noget. Formand Gert Schreiber og de andre syntes ikke rigtigt de kunne finde en plads hvor de hørte til. Målet var at finde et sted, hvor de kunne dyrke den sport, de i så mange år har elsket, uden at det skulle koste for meget.

Planen blev derfor at skabe en klub, med et lavt kontingent og selvfinansierende hold.

Allerede efter en sæson kunne klubben stille med 3 hold. Flere herrespillere viste interesse for projektet og kunne lide tanken om en klub kun for herrehold.

I Dagnæs HK kunne man pludselig se, at det gik hurtigere fremad end man havde forventet. De 3 hold havde flere dygtige spillere, og man begyndte at rykke opad i rækkerne.

På et tidspunkt måtte man bryde lidt med de første tanker. Vi er og bliver en klub for bredden, men eliten har med det materiale der er kommet til også gjort sit indtog.

Vi afslutter sæson 2015/2016 med 3 herrehold i Dagnæs HK. Hold 1 (Jyllandserien) og hold 2 (serie 2) er primært for de spillere, som træner og gerne vil lidt mere med håndbolden. Hold 3 er vores “gammel mands hold” for alle vores bredde spillere. Vi har i dag ikke noget lukket hold, da vi synes det er vigtigt, at alle bliver taget hånd om.

Vi nyder, og håber på fortsat,  at kunne have både elite og bredde i Dagnæs HK, da vores holdning er, at disse to ting ikke kan undvære hinanden.

Til sidst er det vigtig for Dagnæs HK at vi i fremtiden, kan være med til at skabe et godt tilbud til vores ungdomsherre spiller, så når de engang skal til at gå igennem, den svære overgang fra ungdom til senior spiller, her vil vi meget gerne være med til at fastholde disse i den sport vi holder så meget af. 

Vi ser frem til mange flere udfordringer og oplevelser i fremtiden

Med venlig hilsen

BESTYRELSEN I DAGNÆS HÅNDBOLDKLUB

 

 

Kort

 

 

Foreningens tilskudsregnskab

Horsens Kommune offentliggør tilskudsregnskab for foreningen, hvis den modtager kommunale tilskud. (jf. Folkeoplysningsloven § 29). Foreninger, som kun låner lokaler, men ikke modtager tilskud. har ikke et tilskudsregnskab (tal = 0).

Tilskudsregnskabet omfatter ikke hele foreningens regnskab, men alene de poster der hidrører til det kommunale tilskud.

Regnskabsperiode:

til

Tilskudsknyttede udgifter:

 

I år

Sidste år

Aktivitetsudgifter

0

0

Lokaleudgifter 

0

0

Kursus/ledertræningsudgifter

0

0

Tilskudsknyttede udgifter i alt

Udgifter i alt

Udgifter i alt

Tilskudsknyttede indtægter:

 

I år

Sidste år

Kontingenter

0

0

Anden deltager betaling

0

0

Deltagerbetaling i alt

SUM AF OVERSTÅENDE

SUM AF OVERSTÅENDE

Kommunale tilskud

0

0

Tilskudsknyttede indtægter i alt

indtægter ialt

indtægter ialt

Foreningen låner kommunale lokaler:

Ja