<<- Tilbage til foreningslisten

topbanner=fodboldmaal2-1.jpg;

Horsens Orienteringsklub

Kontakt oplysninger

Horsens Orienteringsklub

Åbjergskovvej 6

8700  Horsens

CVR: 74712312

 

Kontaktpersoner

 

Beskrivelse

 

Horsens Orienteringsklub tilbyder aktiviteter, hvor børn, unge og voksne kan dyrke orientering som en aktivitet for hjerne og hjerte i naturen året rundt. Desuden har klubben en skiafdeling, hvor der dyrkes langrendskiløb og rulleskiløb.

Orientering dyrkes enten som orienteringsløb til fods eller som orientering på mountainbike (MTBO). Fælles for begge er, at man ved hjælp af et kort skal finde frem til et antal poster placeret i rækkefølge i terrænet. Man vælger selv sin vej, og det gælder om at finde den hurtigste/letteste vej mellem posterne.

Horsens Orienteringklub tilbyder ugentlig træning tirsdag og lørdag undtagen i ferierne. Normalt foregår træningerne i skove i nærheden af Horsens, men der arrangeres også træninger i samarbejde med andre klubber f.eks. i Vejle, Silkeborg og Aarhus. Der ud over deltager klubbens medlemmer i løb og mesterskaber, der arrangeres af klubber fordelt over hele landet. Oftest foregår træninger og løb i skove, men der findes også en speciel sprintdisciplin, hvor løbet forgår i byområder. Normalt foregår træninger og løb om dagen, men i vintersæsonen tilbydes også natorienteringsløb, hvor der løbes med pandelamper.

Klubbens base er klubhuset i Åbjergskoven, og her arrangeres bl.a. oplægsaftener og klubaftener med spisning.

Klubbens aktiviteter spænder fra motions/breddeniveau til eliteniveau, og der er tilbud til alle niveauer. For at dygtiggøre medlemmerne arrangeres teknikkurser både lokalt i klubben og på foreningsniveau. Desuden arrangeres klubture til større løb eller som træningsture i ind- og udland.

 

 

Kort

 

 

Foreningens tilskudsregnskab

Horsens Kommune offentliggør tilskudsregnskab for foreningen, hvis den modtager kommunale tilskud. (jf. Folkeoplysningsloven § 29). Foreninger, som kun låner lokaler, men ikke modtager tilskud. har ikke et tilskudsregnskab (tal = 0).

Tilskudsregnskabet omfatter ikke hele foreningens regnskab, men alene de poster der hidrører til det kommunale tilskud.

Regnskabsperiode:

01-01-2022

til

31-12-2022

Tilskudsknyttede udgifter:

 

I år

Sidste år

Aktivitetsudgifter

0

77166,55

Lokaleudgifter 

10583,65

8453,7

Kursus/ledertræningsudgifter

0

7700

Tilskudsknyttede udgifter i alt

Udgifter i alt

Udgifter i alt

Tilskudsknyttede indtægter:

 

I år

Sidste år

Kontingenter

129832

130975

Anden deltager betaling

211937,76

164746,62

Deltagerbetaling i alt

SUM AF OVERSTÅENDE

SUM AF OVERSTÅENDE

Kommunale tilskud

58867,12

62011,86

Tilskudsknyttede indtægter i alt

indtægter ialt

indtægter ialt

Foreningen låner kommunale lokaler:

Ja