<<- Tilbage til foreningslisten

topbanner=fodboldmaal2-1.jpg;

Horsens Volleyball Club

Kontakt oplysninger

Horsens Volleyball Club

Sportsvænget 4

8700  Horsens

CVR: 30093429

 

Kontaktpersoner

 • Michael Andersen
  8700
  40525023
 • Formand
  Charlotte Kirring
  8700
  horsens

 

Beskrivelse

 

Horsens Volleyball Club, HVBC er en klub med plads til alle - nybegyndere og øvede såvel unge som gamle. Har du lyst til at spille volley - så er vi lige noget for dig. Mød op til en træningsaften og find ud af hvor sjovt det er at spille volley. Klubben har et ungdomshold, hvor der bliver spillet kidsvolley. Vi har også et motionshold, med både dame- og herrespilllere. Vi har et herre-hold i Jyllandsserien. Her er der, udover ambitioner om konstant avancement i serien, et godt kammeratskab. Det er en stor del af volleyball, at kende hinandens styrker og svagheder i spillet, så bliver spillet meget bedre. Vi vil meget gerne have et dameseriehold, og den dag, vi har spillere nok, der vil være med på det, er vi klar.

Alle nye spillere kan deltage gratis i træningen to gange, før man melder sig ind. Det er ok bare at møde op, har man det bedst med at kontakte en fra bestyrelsen først, er det selvfølgelig også ok. Alle aflysninger bliver lagt ud på hjemmesiden (http://www.hvbc.dk/) og på Facebooksiden, Horsens Volleyball Club, HVBC. 

Derudover har vi  to beachvolleybaner, hvor alle må spille, men HVBC medlemmer har førsteret. Der er ikke faste spilleaftener, det kommer an på vejr og vind. Disse aftener bliver aftalt på vores Facebook gruppe: Beach volleyball Horsens.. Det foregår ved, at en tager initiativet ved at slå det op op gruppens side, hvis man kan, melder man sig til.

Træningstider for ungdom er onsdage 18.30 til 20.00, motion/seniortræning er fra kl 20.00. Herreserieholdet træner mandage fra 20 til ca 22, onsdage fra 19.30 til ca 22.

Velkommen og glæder os til at se dig i Dagnæshallen, Sportsvænget 4, 8700 Horsens.

 

 

Kort

 

 

Foreningens tilskudsregnskab

Horsens Kommune offentliggør tilskudsregnskab for foreningen, hvis den modtager kommunale tilskud. (jf. Folkeoplysningsloven § 29). Foreninger, som kun låner lokaler, men ikke modtager tilskud. har ikke et tilskudsregnskab (tal = 0).

Tilskudsregnskabet omfatter ikke hele foreningens regnskab, men alene de poster der hidrører til det kommunale tilskud.

Regnskabsperiode:

til

Tilskudsknyttede udgifter:

 

I år

Sidste år

Aktivitetsudgifter

0

0

Lokaleudgifter 

0

0

Kursus/ledertræningsudgifter

0

0

Tilskudsknyttede udgifter i alt

Udgifter i alt

Udgifter i alt

Tilskudsknyttede indtægter:

 

I år

Sidste år

Kontingenter

0

0

Anden deltager betaling

0

0

Deltagerbetaling i alt

SUM AF OVERSTÅENDE

SUM AF OVERSTÅENDE

Kommunale tilskud

0

0

Tilskudsknyttede indtægter i alt

indtægter ialt

indtægter ialt

Foreningen låner kommunale lokaler:

Ja