<<- Tilbage til foreningslisten

topbanner=fodboldmaal2-1.jpg;

FC Horsens

Kontakt oplysninger

FC Horsens

Ternevej 83

8700  Horsens

CVR: 30014200

 

Kontaktpersoner

 

Beskrivelse

 

FC Horsens er den største fodboldklub i Horsens Kommune med over 900 medlemmer og holder til i Sydbyen. Klubben er repræsenteret med en ungdomsafdeling, som er bestående af både pigehold og drenghold i aldersgruppen fra 3 år til 18 år, samt en seniorafdeling bestående af dame- og herrehold. Klubbens grundholdning er, at der skal være plads til alle. Det vil sige, at uanset om man har høje ambitioner eller blot spiller for hyggens skyld er alle lige velkommen.  Som klub kan vi tilbyde den enkelte spiller fysiske, teknisk og taktisk træning, der kan udvikle den enkelte spiller med udgangspunkt i spillerens aktuelle niveau. Vores trænerteam er dygtige og har stor interesse i at understøtte den enkelte fodboldspiller udvikling til at blive bedre og på det niveau der ønskes.

Klubben er organiseret overordnet med en bestyrelse. Desuden er der et pige- og drengeungdomsudvalg samt et seniorudvalg, som har det overordnede ansvar for selve afdelingerne (pige, dreng og senior)  dvs. udvalget varetager alt omkring selve fodboldholdene og aktiviteter knyttet til det enkelte hold eller på tværs af fodboldholdene. I ungdomsafdelingen tilbydes der foruden den almindenlige fodboldtræning også teknisk træning, såkaldt pointtræning på drengesiden og teknikskole på pigesiden, som kan være med til at dygtiggøre den enkelte fodboldsspiller endnu mere.

FC Horsens har endvidere et aktivitetsudvalg på henholdsvis drenge-, pige- og seniorsiden, som er med til at arrangere klubaktiviteter såsom Hummel Cup og Føtex Pokal Cup men også udenlandsture, juleafslutning/sommerafslutning eller andre aktiviteter udenfor banen. Klubbens motto er nemlig, at der gives oplevelser inde og udenfor banen.

Hvis du vil vide mere om klubben, kan du se mere på: http://www.fchorsens.dk/ eller tag kontakt til de to nævnte formænd for henholdsvis pige og herreungdom.

 

 

Kort

 

 

Foreningens tilskudsregnskab

Horsens Kommune offentliggør tilskudsregnskab for foreningen, hvis den modtager kommunale tilskud. (jf. Folkeoplysningsloven § 29). Foreninger, som kun låner lokaler, men ikke modtager tilskud. har ikke et tilskudsregnskab (tal = 0).

Tilskudsregnskabet omfatter ikke hele foreningens regnskab, men alene de poster der hidrører til det kommunale tilskud.

Regnskabsperiode:

til

Tilskudsknyttede udgifter:

 

I år

Sidste år

Aktivitetsudgifter

0

0

Lokaleudgifter 

0

0

Kursus/ledertræningsudgifter

0

0

Tilskudsknyttede udgifter i alt

Udgifter i alt

Udgifter i alt

Tilskudsknyttede indtægter:

 

I år

Sidste år

Kontingenter

0

0

Anden deltager betaling

0

0

Deltagerbetaling i alt

SUM AF OVERSTÅENDE

SUM AF OVERSTÅENDE

Kommunale tilskud

0

0

Tilskudsknyttede indtægter i alt

indtægter ialt

indtægter ialt

Foreningen låner kommunale lokaler:

Ja