Kurser / Workshop 2021

Horsens Kommune udbyder ikke kurser i foråret 2021, på grund at Corona.

Vi har istedet et online workshop som  afvikles via mødeplatformen Zoom d. 25. januar 2021 kl. 19.00-20.45.

Tilmeldning: www.dgi.dk/202110006100.

Beskrivelse:

Styrk sammenholdet og giv medlemmerne lyst til at holde ved
Med regeringens seneste udmelding om stramningerne af forsamlingsforbuddet, er det lige nu vigtigere end nogensinde at styrke og prioritere sammenholdet i foreningen. Det er det, fordi et stærkt sammenhold:

  • giver medlemmerne lyst til at blive / komme tilbage
  • styrker de frivilliges engagement
  • bringer foreningen godt gennem en ny og anderledes tid

 

Bevæg dig for livet i Horsens kommune og DGI Sydøstjylland inviterer alle frivillige instruktører, trænere og ledere i Horsens Kommune til den online workshop ”Styrk sammenholdet og giv medlemmerne lyst til at holde ved”.

På workshoppen får du både konkrete eksempler på, hvad andre foreninger har gjort for at styrke sammenholdet og fastholde medlemmer trods restriktioner og manglende aktiviteter, samt nogle effektive værktøjer til at byde godt velkommen i en ny og foranderlig virkelighed.

Workshoppen giver desuden mulighed for at vidensdele med andre lokale foreningsfolk, så vi sammen forhåbentlig kan inspirere og hjælpe hinanden i denne svære tid uden de mange aktiviteter i foreningernes fællesskaber.

Workshoppen giver ligeledes en intro til nogle af de temaer, som tages op på det kommende fysiske workshopforløb ”Den gode velkomst og stærke fællesskaber”, som vi forventer at kunne invitere til, når vi igen må mødes lidt flere af gangen.

Ved spørgsmål om ovenstående kan I kontakte Bevæg dig for livet-projektleder Casper Due Fogt på 24658775 eller cdf@horsens.dk

Du kan læse mere om workshoppen og tilmelde dig her: www.dgi.dk/202110006100.