Invitation til Sports and Sparetime 2019

Skal din forening have mulighed for at udbrede kendskabet til jeres aktiviteter og måske tiltrække nye medlemmer eller frivillige?

 

Hvad
Igen i år afholdes Sports and Sparetime på Søndergade i Horsens, og alle foreninger er selvfølgelig invitereret til at deltage og vise, hvad I har at byde på

 

Hvorfor
Det bliver en dag i foreningernes tegn. Formålet med dagen er at give jer en platform for at vise alle borgere i Horsens den vifte af fritids- og foreningstilbud, der findes. 

 

Hvordan
Som tilmeldt forening vil I få et område, hvor I kan opsætte en stand, lave en udstilling, en workshop eller en opvisning – mulighederne er mange, det er helt op til jer selv. 
I skal selv medbringe borde, stole eller andet, hvis I har brug for dette – derudover evt. andre rekvisitter og en masse engagement.

 

Hvornår og hvor
Sports and Sparetime foregår lørdag d. 31. august 2019 kl. 10.00-14.00. Det foregår på Søndergade i Horsens, hvor hver forening får tildelt en standplads eller område.

 

Hvor meget
Det er gratis at deltage, dog skal I selv medbringe rekvisitter og andet som I har brug for på dagen til at lave jeres stand. Vi skal nok varetage markedsføringen.

 

Tilmelding
Tilmelding sker her på Fritidsportalen senest d. 5. august 2019 (find link i menuen eller KLIK HER)
Foreningen er først tilmeldt, når I har modtaget en bekræftelse fra Fritidsafdelingen.

 

Hvem står bag
Sports and Sparetime arrangeres af Fritidsafdelingen i samspil med Sport Horsens
Ved spørgsmål kontakt Fritidsafdelingen, fritid@horsens.dk, tlf. 7629 2305