topbanner=fodboldklub-bdfl.jpg;

Bevæg dig for livet

Horsens Kommune har d. 8. maj 2019 indgået en 5-årig visionsaftale med DGI og Danmarks Idrætsforbund (DIF).
Aftalen betyder at Horsens Kommune i de næste fem år sætter fokus på at opnå den fælles vision ’Bevæg dig for livet’, hvor målsætningen er, at 75 pct. af danskerne skal være fysisk aktive i 2025, og 50 pct. ska være fysisk aktiv i en forening.

Den konkrete målsætning i Horsens Kommune lægger sig op ad den fælles vision, så her er målet ligeledes at 75 pct. af borgerne er fysisk aktive og 50 pct. i foreningslivet. Dette betyder med fremskrivning af befolkningstallet, at ca. 10.000 flere skal være aktive, og og ca. 5.000 af disse skal være det i en forening i 2024.

I aftalen er beskrevet 13 indsatsområder indenfor sporene målgrupper og rammevilkår – og herudfra vil der i aftaleperioden løbende blive sat fokus på indsatser, som skal få flere til at bevæge sig. Arbejdet vil komme til at ske i et bredt samarbejde med de mange forskellige aktører, som er i berøring med borgerne i dagligdagen. Derfor vil de mange forskellige indsatser løbende blive igangsat med relevante aktører indenfor foreningslivet, aftenskolerne, virksomheder og kommercielle interessenter samt de mange kommunale institutioner og afdelinger. I Horsens løfter vi nemlig i flok! 

Hvis du vil vide mere om Bevæg dig for livet i Horsens Kommune kan du læse visionsaftalen herunder, eller du kan kontakte projektleder for Bevæg dig for livet-indsatsen Casper Due Fogt.

 

Casper Due Fogt
T: 7629 2330 / 2465 8775
M: cdf@horsens.dk

 

Aftalen kan læses her.