topbanner=kajaktop.jpg;

Masser af mulighed for aktivitet i det fri

Ud i naturen

Faciliteter og ruter i naturen, fx overnatning i shelter eller teltplads når I er på vandre- eller cykeltur. Find også mulighederne ved fjorden og søer og å.

Oplev Gudenåen

Gudenåen er fantastisk i kano, men I kan også vandre eller ride flere steder langs åen. Der er mulighed for at fiske, køre mountainbike og meget mere.

Horsens Fjord

Kort over faciliteter og friluftsmuligheder omkring Horsens Fjord. Kortet kan udvides til et større område.

Naturkalenderen

Foreninger, aftenskoler, naturvejlederen, museer mm. udbyder masser af ture og arrangementer i naturen. Tag et kig i naturkalenderen og find lige det arrangement, som passer til jer.

Natureventyr

Oplev naturen på en helt ny måde – tag på et Natureventyr med Vita, Flint og Sol i Horsens Kommune. Hent gratis den eventyrlige app (Link: natureventyr.nu)

Shelters og teltpladser

Der er i Horsens Kommune en masse muligheder for at overnatte i det fri. Nogle shelters og teltpladser kan bookes andre er efter 'først til mølle-princippet', se under den konkrete beskrivelse. (Link: horsens.dk)

Bollerskovene

Naturstyrelsens guide til skovene omkring Boller Slot. Find aktiviteter og serværdigheder og læs om det fantastiske områdes historie. (Link: Naturstyrelsen)

Den genfundne bro

Oplev broen, der var gemt væk i en dæmning i 85 år. Broen ligger på naturstien 'Horsens-Silkeborg', som ikke er langt fra Gammelstrup Station. (Link: horsens.dk)

Cykelruter

Lån en gratis cykel og find inspiration til en cykeltur omkring Horsens eller på Endelave. I kunne også prøve et mountainbikespor eller en BMX-bane. (Link: horsens.dk)

Strande og badesøer

Gode muligheder for badeområder ved kyst og sø, få gode baderåd og følg med i badevandskontrollen.(link: horsens.dk)

Lystfiskeri og sejlads

Hvor har I lyst til at fiske? I sø, å eller vandløb, på kysten eller havet? Alt inden for lystfiskeri er muligt i Horsens Kommune. I kan også sejle på Gudenåen eller Bygholm Sø. (Link: horsens.dk)

Find vej i

"Find vej i Danmark" er gratis tilbud om en anderledes tur i skoven. Find de to ruter i Horsens Kommune via kortet på projektets hjemmeside (link: findveji.dk).

Parker

De otte parker i Horsens Kommune ligger skønt i byområder eller bynært. (link: horsens.dk)

Skove

Skoven indbyder til aktivitet og er forskellig på alle årstider. Find kort over skove i kommunen og hundeskove samt regler for sankning af brænde. (link: horsens.dk)

Stier

Stierne fører jer gennem Horsens Kommune, hvis I vandrer, løber eller cykler. Find forslag til jeres næste tur i naturen. (link: horsens.dk)